kl7

Спорт

Металург и КЛ7 најуспешни на меѓународниот ракометен турнир „КЛ7 2020“

А1он
Екипите на Металург и на КЛ7 се победници на првиот меѓународен турнир за млади ракометари “КЛ7 2020” одржан викендот во Скопје. На турнирот учествуваа пет