kino na otvoreno

Култура

Филмот „Avec l’amour” вечерва на „Кино на отворено” во Кисела Вода

А1он
„Avec l’amour” на режисерот Илија Цветковски вечерва е на репертоарот на „Кино на отворено” кое од вторникот се одржува во Кисела Вода. Проекцијата започнува во