karikaturisti

Култура

Меѓународни награди за тројца македонски карикатуристи

А1он
Тројцата македонски карикатуристи Јордан Поп Илиев, Блаже Докулевски и Златко Крстевски се добитници на специјални награди на меѓународната изложба на светската карикатура „SICACO“ во Сеул,