junajted grup

Економија

Јунајтед Груп го назначи Кике Вивас за нов потпретседател за маркетинг на Групацијата

А1он
Водечкиот снабдувач на телекомуникациски услуги и медиуми во Југоисточна Европа – Јунајтед Груп, во чии рамки работи компанијата Тотал ТВ во Република С. Македонија, денес
Економија

Плана Телепорт” на Јунајтед Груп добива целосен сертификат за ниво 4 од Светската асоцијација за сателитски комуникации

А1он
Јунајтед Груп денес објави дека нивниот бугарски оператор „Виваком” e награден од Светската асоцијација за сателитски комуникации (World Teleport Association) со целосен cертификат за ниво
Спорт

Јунајтед Груп: Вучиќ не ја говори вистината, понудивме 35 милиони евра за Премиер Лигата

А1он
Александар Вучиќ, кој вчера се разоткри како главен стратег на компанијата Телеком Србија и како некој кој учествувал во преговорите за купување на правата за
Економија

Јунајтед Груп ја презеде најголемата бугарска медиумска групација Нова

А1он
Телекомуникацискиот и медиумски оператор Јунајтед Груп соопшти денеска дека завршил со купувањето на најголемата бугарска медиумска компанија Нова Бродкастинг Груп. Во бугарската група се наоѓаат