jovanka orleanka

Свет

Белгиска христијанска група бара забрана на ортаториумот за Јованка Орлеанка

А1он
Христијанската Фондација „Про Еурол Кристиана“ се обидува да ја спречи оперската куќа „Ла Моне“ во Брисел да го постави на сцена оратотиумот на Артур Хонегер