iphone

Магазин

„Епл“ претстави нов „Ајфон 13“ и подобрен „Ајпад“

А1он
Американскиот технолошки гигант „Епл“ денеска го претстави новиот „Ајфон 13“ и подобрени модели на „Ајпад“ таблетите, проширувајќи ја 5-Г конективноста и прикажувајќи побрзи чипови и
Магазин

„Епл“ откри израелски софтвер опасен за кој било „Ајфон“

А1он
Израелската компанија за кибер-безбедност, „НСО Груп“ развила уникатен софтвер со којшто е можно да се изврши хакерски упад во кој било „Ајфон“-уред на американски „Епл“,
Магазин

Производителите на компоненти очекуваат слаба продажба на новите модели на АјФон

А1он
Тајванските добавувачи на компоненти за трите нови модели на АјФон се внимателни во предвидувањата за нивните побарувања. И покрај претстојната премиера на поевтиниот АјФон ИксАр,