investitorski den

Економија

На „Инвеститорискиот ден“ склучени најголем број трансакции годинава

А1он
На Македонската берза денеска се одржа „Инвеститорски ден“ на кој се склучија вкупно 262 трансакции што е најголем број на склучени трансакции во еден ден
Економија

На „Инвеститорскиот ден“ на Берзата склучени 339 трансакции

А1он
На денешниот „Инвеститорски ден“ на Берзата склучени се вкупно 339 трансакции што е најголем број од јуни до денеска. – Вториот најголем број на трансакции