instucii

Економија

Бранко Азески бара функционерите да штедат: Службените возила за викенд ви се по нивите и по швалерај

Орце Костов
Да се подигне на највисоко ниво одговорноста на функционерите и административците, да се укинат управните одбори во институциите кои ги има вкупно 1 320 со