industriski proizvodi

Економија

Цените на индустриските производи со раст на годишно ниво од 1,2 отсто

А1он
Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во октомври годинава немаат промена на месечно ниво, а на годишно ниво бележат раст од
Економија

Цени на производителите на индустриски производи пониски за 1,4 отсто на месечно, повисоки за 0,3 отсто на годишно ниво

А1он
Продажните цени на производителите на индустриски производи во март се пониски за 1,4 отсто на месечно ниво, а се повисоки за 0,3 отсто на годишно
Економија

Повисоки продажните цени на индустриските производи

А1он
Продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно, во јануари годинава се повисоки за 2,2  проценти на месечно ниво и за 3,3 проценти на годишно
Економија

Продажните цени на индустриските производи повисоки на месечно, пониски на годишно ниво

А1он
Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во јануари годинава се повисоки за 0,3 отсто на месечно ниво, а пониски за 0,8