independent

Свет

Британски „Индепендент“ ќе добие верзија на руски јазик

А1он
Рускиот медиумски магнат Александар Лебедев, кој е сопственик на британскиот весник „Индепендент“,  изјави дека планира овој месец да објави електронска верзија на весникот на руски
Регион

„Индепендент”: Албанија е Колумбија на Европа

А1он
Албанија се претвори во „Колумбија на Европа”, констатира угледниот британски весник „Индепендент” во истражувачката сторија за одгледувањето и трговијата со дрога од Албанија кон други