ikt komora

Економија

Проф. д-р Орце Симов е нов претседател на ИКТ Комора

А1он
Проф. д-р Орце Симов е нов претседател на Комора за информатичко-комуникациска технологија и услуги при Сојузот на стопански комори на Македонија, кој беше избран на