halk osiguruvanje

Економија

Горан Михајловски: Халк Осигурување АД Скопје ја постигна целта предвидена во 2021 година

А1он
Горан Михајловски, директор на Секторот за осигурување и маркетинг во Халк Осигурување АД Скопје, неодамна ги сподели и ги заокружи постигнатите цели што беа таргет
Економија

Интервју со Славчо Таушанов, Извршен директор во Халк Осигурување

А1он
Халк Осигурување успешно чекори кон целта да биде една од најголемите и најуспешни осигурителни компании на домашниот пазар  Пандемијата со Ковид-19 ги измени навиките на
Економија

Долготрајна стратегија за подигнување на свеста за грижата на машкото здравје – поддршка во текот на целиот живот со Халк Осигурување

А1он
Разговорот за машкото здравје често се занемарува во дискусиите за јавно здравје. Сепак, негрижата за здравјето на мажите може да им предизвика значителна болка и