grcka kompanija

Економија

Чебрен пропадна: Грчката компанија не можела да подигне кредит од банка за да гради

Орце Костов
Заклучно со 31 декември не пристигнало продолжување на банкарска гаранција од избраниот понудувач кој беше избран со одлука на Влада и со самото тоа веќе
Економија

Милтиадес Бабилис, прв човек на ЕДС: Ќе учествуваме на јавниот повик за универзален снабдувач со електрична енергија

А1он
Грчката компанија ЕДС (Енерџи деливери солушнс) ќе земе учество на јавниот повик што Владата го распиша за избор на универзален снабдувач со електрична енергија за