gordon

Регион

Гордон:Балканот да ги исполни условите за ЕУ и НАТО

А1он
Американскиот помошник државен секетар за европски прашања Филип Гордон по најавата на рускиот Газпром за  скопрешниот почеток на изградбата на гасоводот Јужен поток, излезе со