gjorgji unkovski

Култура

Агенцијата за филм ќе ги поддржи дебитантските долгометражни остварувања на Унковски и Ѓоковиќ

А1он
Дебитантските долгометражни филмови на режисерот Ѓорѓи Унковски за проектот „ДЈ Ахмет“ и на Марко Ѓоковиќ за „Потстанар“ ќе добијат финансиска поддршка од Агенцијата за филм,