ges

Економија

Бислимоски: Почнува постапката за издавање лиценца на ГЕС

А1он
Градски енергетски системи (ГЕС) вчера поднесе барање за лиценца за дистрибуција со топлинска енергија до Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) со што и официјално почнува