germanski pasos

Свет

Берлин го менува законодавството заради полесно добивање германско државјанство

А1он
Германската министерка за внатрешни работи Ненси Фасер денеска претстави делови од нацрт-закон со кој треба да се олесни добивање германско државјанство, па така наместо со