galeb

Магазин

ВИДЕО: Галеб краде сендвич од супермаркет во Шкотска

А1он
Снаодлив галеб успева да украде туна-сендвич од продавница во Абердин. На снимката објавена на социјалните мрежи се гледа како галебот влегува во продавницата, го зема