francisko franko

Свет

Шпанија со закон ќе забрани да се велича диктаторот Франко

А1он
Новиот „закон за демократско сеќавање“ во Шпанија има за цел да ја забрани фондацијата која го промовира наследството на генералот Франциско Франко, како и да