foltin

Видео Магазин

ВИДЕО: Новиот албум е зрела и интимна приказна на „Фолтин“

А1он
Во присуство на бројни музички критичари денеска беше промовиран осмиот албум на групата „Фолтин“ насловен „Момома“. Ова издание е со повеќе капитални мучики промени во