fitnes

Спорт

ФОТО: Александра Мирчевска во најатрактивната катергорија-бикини фитнес

А1он
Во Скопје се одржа Купот на Македонија во фитнес и боди билдинг. Како нова и најатрактивна категорија се издвои бикини- фитнес категоријата за жени до
Спорт

ФОТО: Избрани натпреварувачите од Македонија за Европското првенство во бодибилдинг и фитнес

А1он
Викендов во Штип се одржа купот на Македонија во бодибилдинг и фитнес за 2013 година. Ова натпреварување имаше цел да изврши селекција на натпреварувачите што