firt

Економија

ВИДЕО: Електричното Фиќо-пример за соработка меѓу проект финансиран од ФИТР и странски инвеститор

А1он
Презентацијата на првиот македонски електричен автомобил создаден од ББ Класик карс е пример за одлична соработка помеѓу проект што е финансиран од Фондот за иновации
Магазин

Колин Фирт: Сакам италијански пасош поради Брегзит

А1он
Оскаровецот Колин Фирт (56) побара италијанско државјанство, затоа што, како што рече, Велика Британија се одчучила за Брегзит. Барањето е поднесено врз основа на бракот