finansiska zaguba

Свет

Авиокомпанија „Рајанер“ во загуба од 20 милиони долари за три месеци

Нискобуџетната авиокомпанија Рајанер (Ryanair) денеска соопшти дека е „во минус“ во третиот квартал на финансиската 2018-2019 година со нето загуба од 20 милиони евра поради