finansiska stabilnost

Економија

НБРМ: Активности за натамошно јакнење на финансиската стабилност во земјава, усвоени две стратегии

А1он
Народната банка на Република Македонија (НБРМ) и Министерството за финансии, согласно со препораките во евроинтегративниот процес, интензивно продолжуваат со заедничките напори за натамошно зајакнување на