fidzi

Свет

По циклонот Винстон, на Фиџи му се закануваат зика и денга

А1он
Владата на Фиџи и меѓународните хуманитарни агенции денеска започнаа да испорачуваат помош на оддалечените острови на оваа пацифичката земја, која во саботата вечерта беше погодена
Свет

ВИДЕО: Злоставување на затвореници во затворот Фиџи, го вознемири светот

А1он
На интернет се појавија шокантни видео снимки на злоставување, на луѓе облечени во цивилна облека, кои со стапови удараат затвореници врзани со лисици, пуштаат кучиња