ferhan hasani

Спорт

Хасани лут на „Балистите“ – Ако сум јас проблем ќе си одам уште денес

А1он
Ферхан Хасани капитенот на актуелниот победник на Купот на Македонија, Шкендија емотивно реагира, како што пишува самиот, на навредите кои тој и неговите клупски колеги