fer sudenje

Свет

ОН: Ирак може да погуби стотици затвореници без да им даде право на фер судење

А1он
Педесетина осудени лица за тероризам во Ирак во понеделник може да бидат погубени, предупредуваат тројца експерти на Обединетите нации, истакнувајќи дека на осудените лица немале