evtina tarifa

Економија

До крајот на декември сите достапни броила на ЕВН ќе бидат сетирани за евтина дневна тарифа

А1он
При крај сме со подготовките и како што ветивме до 1 декември годинава се ќе биде подготвено за воведување евтина дневна тарифа на електричната енергија,
Економија

Евтината дневна тарифа на струјата се враќа од 1 декември

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) ја информира јавноста дека дневна евтина тарифа ќе стартува од 1 декември годинава. Електродистрибуција има рок од
Економија

Едно е сигурно, ќе има евтина тарифа и ДДВ се враќа од 10 на 18 отсто, најавува Бислимоски

Орце Костов
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) во моментов ги анализира барањата поднесени од енергетските компании за цената на електричната енергија на регулираниот пазар