eurobarometar

Свет

Безбедноста на личните податоци најголема грижа на Европејците на интернет

А1он
Последниот извештај на Евробарометарот покажува дека граѓаните на Европската Унија на интернет највеќе стравуваат за злоупотреба на нивните лични податоци и онлајн плаќања. Четириесет и