epz

Свет

Европската политичка заедница ќе ја одржи првата лидерска средба на 6 октомври во Прага

А1он
На првата средба на ЕПЗ се поканети лидерите на земјите учеснички за да отворат политичка дискусија за стратешките теми со кои се соочува целиот европски