emodji

Магазин

Нова серија на емоџи ќе биде објавена во 2020 година, дознајте кои се тие

А1он
Новата листа од емоџи создадена од Јуникод конзорциум содржи 117 нови симболи. Во 2019 година, беа реализирани емоџи кои прикажуваа истополови релации, но истите беа