elvir mekic

Магазин

Спотот на Елвир Мекиќ сниман кај Смилковското езеро

А1он
Иако подоцна демантираше, ова е спотот за кој Елвир Мекиќ првично тврдеше дека е сниман кај Смилковското езеро вечерта пред петкратното убиство. Авторски, „Неодолива“ ја