elektricni

Свет

Милано привремено забранува работа на компании за изнајмување електрични тротинети

А1он
Миланo одлучи да ја забрани работата на компаниите за изнајмување електрични тротинети се додека не се утврдат јасни правила за употреба на тоа превозно средство.