ekspo saem

Економија

Албанија и Македонија повикани да го користат просторот на српскиот бизнис на саемот во Дубаи

А1он
И компаниите од Северна Македонија и Албанија од иницијативата Отворен Балкан, покрај фирмите од Србија, ќе можат да го користат просторот на Српскиот бизнис хаб
Економија

Отворен Експо саемот, промовирана нова е-алатка за транспортни дозволи

А1он
ПристАПП транспорт е новата електронска алатка преку која во иднина ќе се издаваат транспортните лиценци и дозволи, а со чија промоција беше означено отворањето на