ekonoska kriza

Свет

Командант на британските сили: Глобалната неизвесност поради коронавирусот создава ризик од нова светска војна

А1он
Актуелната глобална неизвесност и вознемиреност предизвикана од економската криза како резултат на пандемијата на коронавирус може да го зголеми ризикот од нова светска војна, предупредува