ekonommija

Економија

Државата да помогне за да преживе бизнисот, бара ССК

А1он
Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија, Данела Арсовска оствари официјална работна средба со министерот за економија, Крешник Бектеши. Во фокус на средбата беа
Економија

Министерството и коморите очекуваат да продолжи растот на македонската економија

А1он
Македонската економија во 2014 ќе порасне за 3,2 осто, а според предвидувањата на некои од релевантните меѓународни финансиски институции можеби и повеќе. Главни двигатели на