drakonski kazni

Економија

Поплаки дека казните за маркетите се големи, Бектеши одговара: Му ја исполнивме желбата на Азески да важи законот

Орце Костов
Во скопскиот регион се затворени објекти на ланците супермаркети „Веро“ и на „Вива Фреш„ а казните не се драконски како што сметаат стопанските комори, истакна