dozvoli

Економија

Се укинуваат дозволите за превоз на товар и патници меѓу Србија и Северна Македонија

А1он
Карго превозот меѓу Србија и Северна Македонија, кој се врши во или од трети земји, со еколошки возила, ќе биде либерализиран, односно ослободен од режимот