dinko valev

Регион

Бугаринот Динко Вaлев не успеа да дојде до Миленко, го уапсија на граница

А1он
Динко Вaлев од Јамбол, кој стана познат како „ловец на бегалци”, беше уапсен на бугарско-македонската граница. Тој бил запрен од македонските гранични полицајци. Причината за