dimitar stojanov

Регион

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

А1он
Министерот за одбрана во преодната влада на Бугарија, Димитар Стојанов вели дека постои ризик за националната безбедност на неговата земја, но нема директна закана, јави
Регион

Бугарија подготвува проект за понуда за втората транша од осум авиони Ф-16

А1он
Во рамките на проектот за набавка на нови борбени авиони, имаме понуда за втората транша од осум авиони Ф-16. Подготвивме проект за инвестициска потрошувачка, кој