dejvid bouvi

Магазин

Најавено преиздавање на албумот „Young Americans” на Дејвид Боуви

А1он
Албумот на починатиот британски пејач Дејвид Боуви – „Young Americans” ќе добие свое ново ограничено издание на винил, по повод 45-годишнината од објавувањето на плочата.
Магазин

Семејството на Дејвид Боуви ја продава неговата уметничка збирка вредна 10 милиони фунти

А1он
Приватната колекција на уметнички дела на Дејвид Боуви прв пат ќе биде откриена пред јавноста. Животот на славниот музичар како колекционер се чуваше речиси во