dafne galicija

Свет

Наградата Дафне Каруана Галиција доделена на филмот за руското влијание во Африка

А1он
Наградата за новинарство Дафне Каруана Галиција која се доделува секоја година околу 16 октомври, датумот на убиството на новинарката, годинава ја добија новинарите Клемент Ди