cska sofija

Спорт

По бугарската авантура која заврши поради расизам, Пардју стана тренер во Грција

А1он
Англискиот тренер Алан Пардју има нов предизвик, откако го замени Херман Бургос како прв тренер на Арис од Солун, потпишувајќи едногодишен договор со опција за