cetvrt set merki

Економија

Се размислува лицата со попреченост да бидат вклучени во петтиот сет мерки

Искра Манојлоска
Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, одговарајќи на новинарско прашање изјави дека се размислува за тоа лицата со попреченост да бидат вклучени во