ceni stanovi

Економија

Цените на становите во Скопје со раст од 11 проценти на годишно ниво

Орце Костов
Цените на становите во Скопје во третиот квартал годинава бележат раст од 2,9 проценти во однос на претходниот квартал, а на годишно ниво од 11