ce gevara

Магазин

Се продава родното место на Че Гевара

А1он
Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото во аргентинскиот град Росарио со површина од 240 квадратни