buntovnicki grupi

Свет

Во Доха потпишан мировен договор со бунтовничките групи

А1он
Во Доха денеска беше потпишан мировен договор помеѓу преодните власти на Чад и бунтовничките групи, пред широкиот дијалог за национално помирување што ќе се одржи