bukstar

Култура

Шест европски автори гостуваат на петтиот книжевен фестивал „Букстар“

А1он
Шест европски автори се гости на петтиот Фестивал на европската литература „Букстар“ кој го организира издавачката куќа „Антолог“. Под мотото „Отаде“ ќе се одржува до