bubacki

Свет

Измамниците во Франција на старите лица им наплаќале од 300 до 2.100 евра за уништување на бубачки

А1он
Француската полиција уапсила двајца мажи осомничени дека продавале услуги за уништување на бубачки на постари лица за големи суми пари иако услугата не им била