brus mekonvajl

Магазин

Канадски бизнисмен во судница: Запалив еден милион долари за да избегнам плаќање на мојата жена за детска издршка

А1он
Во судскиот претрес на Вишиот суд во Отава, Канада, минатата недела, Брус Меконвајл (55) кажа на судијата дека подигнал околу милион канадски долари во 25